LUCREAZA CU MINE

Numele meu este Adina Pestroiu, lucrez de 12 ani in managementul proiectelor IT, sunt pasionata de eficienta si rezultate si de modalitatile prin care pot duce oamenii de la pasiune la (mai multi)  bani, folosind mediul online, cu cele mai mici costuri de implementare.
Vino cu ideea ta, cu pasiunea de a face lumea din jurul tau mai buna prin business-ul tau si hai sa vedem impreuna cum poti obtine (mai multi) bani din mediul online.
CUM PUTEM COLABORA:
1. CAMPANII DE PROMOVARE “WITH A TWIST”
Cred ca oamenii pentru a cumpara de la un brand si a deveni fideli acestuia, trebuie sa se identifice cu valorile, cu misiunea si experientele celor care il conduc.
In acest sens, am creat “Oameni care inspira”, un spatiu destinat creerii de conexiuni autentice intre businessuri si oamenii carora le vor face viata mai buna, mai frumoasa si mai usoara prin produsele si serviciile lor.
Campaniile “Oameni care inspira” au forma unui interviu in care punem in lumina reflectoarelor oamenii spatele business-ului, cine sunt, cum au ajuns acolo si cum au creat acel ceva ii ajuta pe ceilalti sa aiba o viata mai buna, mai frumoasa si mai usoara.
Acest spatiu exclusivist este deschis doar promovarii business-urilor care impartasesc valorile After the Morning Coffee: servesc oamenii intr-un mod care respecta mediul si omul si aduc o valoare reala celor care le ofera increderea.
Daca doriti sa faceti parte din galeria After the Morning Coffee a oamenilor care inspira, trimiteti un mail catre hello@afterthemorningcoffee.com si ne auzim in cel mai scurt timp

2. COACHING 1 LA 1

Cu ce te pot ajuta:

  • Imbunatarirea prezentei online sau crearea unui spatiu online daca acesta nu exista inca
  • Stabilirea nisei sau cum arata clientul ideal, ca sa stim cui vrem sa vindem (daca pasul nu a fost facut deja)
  • Crearea sau cresterea comunitatii tale online (oamenii care sunt interesati de ce ai de spus si carora le poti vinde produsul sau serviciul tau) prin metode cu costuri cat mai reduse si pe cat posibil zero.
  • Strategii de a-ti da seama cum sa faci ca produsul sau serviciul tau sa aiba cel mai mult success
  • Analiza si imbunatatirea mesajului pe care il transmite business-ul consumatorului, pentru ca acesta din urma sa se poata identifica mai usor cu valorile afacerii tale si asftel sa devina client
  • Automatizarea tuturor proceselor si activitatilor care se pot face cu ajutorul tehnologiei. E una din zonele pe care le ador pentru ca nici nu va puteti inchipui cat de multi bani si timp se pot economisi folosindu-ne de tehnologii care ne sunt la indemana si de multe ori gratuit. Dar abia astept sa va povestesc.
  • Cum puteti crea venit pasiv din afacerea dvs, folosind internetul ( Adica cea mai eficienta forma de a munci: o data si bine, si apoi, incasezi din asta de un numar nelimitat de ori).
  • Leadershipul oamenilor cu care lucrezi si managementul proiectului.

Ca sa vedem daca ne potrivim si cum iti pot aduce multa valoare in afacerea ta, trimite-mi un e-mail la hello@aftermorningcoffee.com si ne auzim in cel mai scurt timp.